Biografie

Cave Canem richt zich op akoestische rock covers van de ’50s tot het heden. Denk hierbij aan klassiekers zoals ‘Country Roads’ van John Denver, maar ook nummers uit andere muziekgenres zoals ‘Bed of Roses’ van Bon Jovi of ‘Sweet Child ‘O Mine’ van Guns ’n Roses. Cave Canem heeft vele optredens achter de rug, waardoor gesteld kan worden dat de jongens meer dan genoeg podiumervaring hebben opgedaan om er een mooi feestje van te kunnen maken!

Voor meer informatie kunt u ons contacteren.

JARNICK HULZEBOS

Zang en Drums/Percussie

Naast drummen en zingen speelt Jarnick ook op andere instrumenten, zoals gitaar, basgitaar, mondharmonica, verschillende percussie-instrumenten en cajon.

Foto: Organisatie Over De Heg Pop 2020

SANDER VAN OMMEN

Gitaar en achtergrondzang

Sander is verantwoordelijk voor meerdere bloedstollende solo’s maar ook voor gevoelig gitaarspel tijdens akoestische sets. Ook kan hij mooi zingen. De kunst is natuurlijk om te zingen en tegelijkertijd gitaar te spelen, wat Sander erg goed af gaat.

Foto: Organisatie Over De Heg Pop 2020

Joran van Ommen

Basgitaar en achtergrondzang

Naast basgitaar zingt Joran ook voornamelijk de lagere achtergrondzang, waarmee hij in samenzang met Jarnick kan uitblinken in nummers zoals ‘Sound of Silence’ en ‘Stil in Mij’. Nu komt het mooie nog: laat Joran toevallig de broer van Sander zijn.

Foto: Organisatie Over De Heg Pop 2020

Derwin Kiers

Gitaar en achtergrondzang

Met zijn rasperige stem kan gitarist Derwin ook een aantal deuntjes zingen, wat hij vervolgens vol overgave op het podium ook doet. ‘Rocking in the Free World’ is hem op het lijf geschreven!

Foto: Organisatie Over De Heg Pop 2020